Föreningen Konstformer

i Upplands-Bro

           och Villa Konstformer.

Välkommen till..

Villa Konstformer på Kvistaberg i Upplands-Bro

Vår dröm blir nu verklighet. Vi kommer nu att få ett eget föreninghus, efter många års kämpande. Villan som ska bli vårt föreninghus ligger i ett skogsbryn, i en vik vid Mälaren i vackra Upplands-Bro. Huset är fd vaktmästarbostad till den historierika och anrika Herrgården Kvistaberg, där även de vackra kupolerna ligger, vilka bildar Observatoriet i Bro.  

Nu äntligen kommer vi snart att kunna erbjuda kurser i keramik, måleri och annat skapande i denna vackra historiska miljö. Tänk att få sitta i vitsippebacken om våren och måla i akvarell. Eller ta ut ett staffli bland de fantastiska tallarna, känna skogdoften, höra fåglarna, och måla av den härliga naturen. En skapar-oas för vuxna, som vill komma bort från vardagen och skapa med likasinnande eller gå någon kurs. Eller varför inte komma som besökare på helgerna och se våra utställningar i vårt galleri, ta en fika och bara njuta av konst, naturen och lugnet.

Vi kommer att erbjuda fria grupper, där man målar eller arbetar i keramik tillsammans med andra i egen takt, utan ledare.

Vi kommer att ha olika former av kurser i keramik, måleri m.m. 

Vi kommer att bygga upp en keramikverkstad där du som vill jobba individuellt/hemma kan komma och få din keramik bränd hos oss. 

Vi kommer att kunna erbjuda stick och virkgrupper om efterfrågan finns.

Vi kommmer att ha galleriverksamhet, där man hyr in sig i galleriet och annordnar sin egen utställning, som man sköter själv under öppettiderna. Det kommer att vara öppet för allmänheten under helgerna då vi visar våra utställningar. Då kommer även en enklare caféverksamhet att finnas. 

Vi återkommer med öppningsdatum.

Mer information kommer framöver på denna sida samt på facebook, följ oss även på: konstformer i Upplands-Bro.

Priser, tider, kurser, grupper, utställningstider med mera, kommer också att finnas här på vår hemsida så fort allt är klart.

Vi är så stolta och glada över vårt nya projekt och hoppas att du vill delta i någon av våra grupper eller kurser. 

 

Styrelsen för Föreningen Konstformer i Upplands-Bro.  

 

 

Anmäl ditt intresse.

Vill du komma i kontakt med oss redan nu, för att lämna ett visat intresse till  att kanske ställa ut hos oss, eller delta i någon fri keramik-eller målar grupp, eller bara bränna din keramik hos oss.

Du kanske kan tänka dig att vara kursledare i något skapande, måleri, teckning, keramik, träskulptering, sömnad, stickning osv. 

Fyll i formuläret nedan, skriv i meddelanderutan vad du är intresserad av, så hör vi av oss till dig när vi fått igång verksamheten. 

 

 

Ditt namn

Din e-post

Ditt telefonnummer

Ditt meddelande