Föreningen Konstformer

i Upplands-Bro

           och Villa Konstformer.

  Lars Eriksson                             

Konstrundan i Upplands Bro

är fördelad över hela vår kommun                                 

Den är välbesökt och uppskattad. Konstrundan består av Konstnärer i alla åldrar, från nybörjare till erkända yrkesverksamma konstnärer och konsthantverkare. Allt representeras,oljor, akvareller, glasfusing, tovat, textilt, keramik, betong m.m.

Besökarna får en karta som finns att hämta på Konstrundans Presentationsutställning, våra bibliotek och i kommunhuset. Det är bra att börja sin konstrunda på Presentationsutställningen, där presenteras 1 alster av varje utställare med namn och nummer. På det viset kan man lätt välja vilka konstnärer man vill besöka, med hjälp av den numrerade kartan. Presentationsutställningen kan besökas hela veckan innan konstrundehelgen.

Konstrundan pågår lördag och söndag första helgen i september varje år. Då kan man besöka konstnärerna runt om i kommunen. På kartan har vi markerat var konstnärerna huserar under konstrundehelgen.

Följ kartan, på vägen finns pilar och deltagarnas nummer som  markeringar till hjälp att hitta, och där utställning pågår finns orangefärgade markeringar i form av hängande mobiler.

Varmt Välkomna!

Föreningen Konstformer i Upplands-Bro. 

 Elisabeth Holmberg           Tommy Phillips Blandteknk          Liselott Kenneskog           Sussanne Moqvist Keramik Raid Mehdi Olja   Sara Asteborgs tavla i blandteknik

     Helena N Åkerlund Tavelsmycke        Tina Närefors Olja       

      Anita Rikardsson Broomé Akvareller           Mona Vehdal Foto   

 

    Alfredo Rodrigo Neves Ahumada Keramik         Marianne Keyzer glasfat i Fusing